top of page

API

FC Belgica is een plaats waar kinderen en jongeren veilig kunnen sporten en waar plezier wordt gemaakt. Als club vinden we het uitermate belangrijk dat kinderen en jongeren graag op de club zijn en zich goed in hun vel voelen.

 

We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.

We verwachten dat ouders, net als trainers, begeleiders en bestuursleden, een voorbeeldrol opnemen en de kinderen op een positieve wijze ondersteunen en negatief gedrag achterwege laten. We rekenen er op dat jullie net als ons meewerken aan een toffe sportclub!

 

Mocht er toch een grens overschreden worden, bij jezelf, bij je eigen kind(eren) of bij anderen, dan kan je ons als club contacteren.

 

Binnen de club zijn er aanspreekpunten integriteit (API) aangesteld waar je als sporter, ouder, trainer, begeleider en elke andere betrokkene, met je vraag, bezorgdheid of klacht terecht kan.

Ons vertrouwensteam bestaat uit Björn Ceulemans, Francis Vandecruys en Thierry Verhoeven.

Het vertrouwensteam zal samen of individueel naar je verhaal luisteren en zal uitleg geven over wat er kan of moet gebeuren.

Neem contact op met ons team

Bedankt om je bezorgdheid met ons te delen.

We contacteren je zo snel mogelijk!

Ons Team

Björn Ceulemans

Björn Ceulemans

Francis Vandecruys

Francis Vandecruys

Thierry Verhoeven

Thierry Verhoeven

image.png
image.png
image.png
bottom of page