top of page
< Back

Thierry Verhoeven

Ik ben één van de drie club-API’s.

Ik ben 58 jaar, vader van Kelly en Jonas en maak sinds 1977 deel uit van de Belgica-familie. Gedurende al die jaren heb ik alle reeksen doorlopen, van jeugdspeler tot veteraan, om daarna als coach, jeugdtrainer en tenslotte als bestuurslid het beste van mezelf te geven.

FC Belgica is en moet een veilige haven blijven voor zijn leden, sympathisanten en bezoekers. Zich veilig voelen draagt er immers in belangrijke mate toe bij dat men zich goed voelt binnen onze club. En dat is wat FC Belgica wil, dat iedereen zich goed voelt in onze club.


Als speler, ouder, trainer, begeleider, bestuurder, vrijwilliger of sympathisant, kan je bij mij als Club API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Ik ben geregeld aanwezig op de club, regelmatig op woensdag en vooral tijdens de thuiswedstrijden op zaterdag en zondag. Je mag me gerust persoonlijk aanspreken of we spreken af op een gepaster moment en plaats.


Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing. We hebben hiervoor in de club een duidelijk en correct actieplan.


Groeten en tot op FC Belgica


Thierry

+32 499 98 84 00

Thierry Verhoeven
bottom of page