top of page

Wie zijn wij? Belgica! ❤️💚

Wat een dag, wat een afsluit!

Van vroeg in de ochtend tot in de late uurtjes maakten jullie er samen met ons een echt voetbalfeest van!


Onze jeugdspelertjes hadden de tijd van hun leven tijdens de voormiddag. De verschillende ploegjes lieten het beste van zichzelf zien op de voetbalterreintjes, vierden elke goal even uitbundig en genoten van de begeleiding van onze U15/U17 en senioren trainers!

De jongste genoten tussendoor van hun matchkes tegen de ouders en trainers!

Zag je een trots kind met een lach op gezicht en medaille rond de hals rondlopen in Edegem, weet maar zeker dat hij van Belgica kwam!


Meer dan 60 senioren vochten dit jaar om de felbegeerde trofee, winnen of verliezen, plezier en familiegevoel voorop. Onze jonge u15 /u17spelers gemixt met ervaren rotten van senioren en veteranen; een combi waar jong en oud van heeft genoten.


De 850 penalty's gingen vlotjes vooruit! Iedereen aanwezig heeft hun kunsten vanop onze 11-meter stip kunnen tonen. Keepers van klein naar groot aanwezig om deze dan weer te stoppen. Petje af voor deze laatste die in de blakende zon met de gekste sprongen meerdere keren hun netten schoon konden houden!

Na een kleine pauze was het aan onze voorzitter om iets voor 18h die laatste penalty binnen te stampen (of toch te proberen, want onze keeper was meer dan wakker).


Later tijdens onze galamatch maakten onze oud-gediende er nog een leuke afsluit van. Met de tong op de tenen "strompelde" sommige richting kleedkamer. Moegestreden en vooral met de nodige dorst (en honger).

180 hongerige magen deden zich 'savonds tegoed aan een geweldig lekkere BBQ!


Zowel de tombola als de veiling waren een immens succes! Voor ons goed doel konden we een schenking doen van 2700 euro! Hoe dankbaar kan je als club zijn om zo naar voor te kunnen treden! Nogmaals het bewijs dat Belgica een echte familie is, we laten niemand in de steek!


Het seizoen zit er nu echt op!

We zien jullie graag terug voor het volgende seizoen; voor het volgende geweldige evenement, voor 50 jaar Belgica! ❤️💚 (tot snel voor meer details ;))


Heel veel dank aan iedereen die hier aan mee heeft gewerkt!

Volg zeker onze Facebook en Instagram pagina voor meer foto's!

Het hoofd-, sportief- en feestbestuur van FC Belgica
134 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page