top of page

Meer dan een club... Wat een seizoen!

Op een enkele inhaalmatch na, zit het Belgica seizoen er weer op.

Wat een seizoen, Belgica leeft en dat hebben we allemaal geweten! 💚❤️


Sportief ging het onze eerste ploeg niet altijd voor de wind, enkele mindere matchen, het geluk zeker niet aan onze zijde. Op het einde... met de nodige vechtlust en een echte winnersmentaliteit, konden we ons verzekeren van het behoud. Een klein feestje waar vele van jullie getuigen van waren!

Onze 2de ploeg, waar de vele ervaren spelers regelmatig hulp kregen van onze jeugdige talenten, draaide een meer dan verdienstelijk seizoen en sloten af op een mooie 5de plaats. De ouderdomsdekens van de club , de beide veteranen ploegen, sloten het seizoen af op een verdienstelijke 3de en 6de plaats in hun klassement!

Ons senioren nieuws eindigen we met een droevige noot, onze dames besloten te stoppen, bedankt voor jullie inzet tijdens de voorbije seizoenen!


Onze jeugd deed het fantastisch!

Ben je op zaterdagochtend al eens op Belgica geweest,? Dan weet je dat de spelvreugde van onze allerkleinste een waar genot is. Van U8 tot U13 waren er een heel seizoen lang vele lachende gezichten te zien, winnen en verliezen, een penalty trappen na het affluiten en samen dat bonnetje opdrinken... Voetbal zoals het hoort te zijn!

Onze U15 en U21 ploeg draaide een mooi seizoen in het midden van het klassement, de U17 liepen vast op een sterk Hove sport en grepen net naast het kampioenschap!Belgica is meer dan een club... het is net een familie. Vol met mensen met een hart voor de club, die graag hun steentje bijdragen en samen genieten van alle momenten naast het veld!

Zo was er steeds het wekelijkse vertier in onze kantine en draaiden we ook al feestend een geweldig seizoen. Een uitverkochte jaarmarkt editie, een Italiaanse avond om duimen en vingers bij af te likken, wafels en wijn die deur uitvlogen, pizza's, pannenkoeken, de sint op bezoek,... We krijgen er geen genoeg van!


20 mei trekken we nog één keer alle registers open; Met ondertussen meer dan 150 inschrijvingen voor de BBQ, een goed gevuld tornooi en 850 penalty's op de planning kan dit niet mislopen!


Een seizoen als dit kan je als club enkel verwezenlijken als je geweldige vrijwilligers hebt! Dank jullie wel beste trainers, afgevaardigden, terreinverzorgers, kantinemedewerkers, kok's, helpende handen,.... Jullie verdienen een standbeeld!


Het hoofd - , sportief - en feestbestuur van FC Belgica


258 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page