top of page

En ook onze jongste zijn eraan begonnen! ❤️💚

Dit weekend was het dan eindelijk zo ver...

5 voetballertjes stonden, samen met hun gloednieuwe trainer, te popelen van ongeduld om op de pleinen van Cantincrode die eerste wedstrijd af te trappen.


Als U7 speel je 8 helften van telkens 5 minuten, 3 tegen 3, zonder keeper en met een verplichte wissel van alle spelers per helftje. Zowel voor de trainer, de ouders als voor FC belgica de eerste keer dat we in deze opstelling aan een voetbalmatch begonnen. En ik, Ik was blij dat ik erbij was.


Waarom kan je jezelf afvragen? 40 minuten gaven onze kleinste het beste van zichzelf!


Een gescoorde goal werd met volle overgave en het hele team gevierd (soms met de befaamde Ronaldo Move), kregen ze een goal tegen kwamen de aanmoedigingen onderling. Altijd met een grote smile, nooit teleurgesteld, blij dat ze samen mochten voetballen. 40 minuten vol dribbeltjes, heel veel pasjes, immens veel goaltjes en een teamspirit waar heel veel andere ploegen iets van kunnen leren.

Kom onze kleinste eens aanmoedigen (dit weekend om 9u) en je gaat merken, ik heb nog niet eens overdreven.
Natuurlijk is het niet enkel bij onze U7 ploeg pure fun! Onze FC belgica familie blijft groeien, heel veel jonge voetballertjes staan elke woensdag en zaterdag met lachende gezichten op het voetbalveld.

Wil je dit graag van nog dichterbij meemaken? Wij zoeken nog trainers & begeleiders voor het huidige seizoen.

Interesse? Stuur zeker een mailtje naar sportief@fcbelgica.be of spreek iemand aan van het sportief bestuur (Joachim, Francis, beide Johan's of Tom). We verwelkomen je met open armen!

167 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page